Kinek ajánljuk, mit is kínálunk a Szakmai Felkészítés előadás sorozatunkon:


Ma a sushi szakma Magyarországon, is mint a legtöbb országban betanított munkának számít. A suhizni vágyók elhelyezkednek, egy "japán étteremben- sushi bárban" kitanulják az ottani szokásokat és próbálnak felfele haladni. Ez így rendben is lenne, a gond leginkább azzal van, hogy ritkán sikerül tapasztalat nélkül elsőre olyan helyre kerülni ahol hiteles tudás van. Ugyan meg lehet tanulni bizonyos dolgokat, de az esetek többségében rossz mozdulatok- gondolkodásmód rögzül, amit nagyon nehéz a későbbiekben helyes irányba formálni. Sokan nem is hajlandóak változtatni, hiszen "szent írásként" tudatosulnak a tanultak.

Az ISHiKI ebben próbál meg segíteni. Mi rögtön olyan alapot biztosítunk, ami a legtöbb bárban megállja a helyét. Eszköz használattól az alapanyagok kezelésén- feldolgozásán át, a különböző sushi fajták elkészítéséig.

Évek alatt kidolgoztunk egy olyan oktatási folyamatot, amellyel rövid időn belül megfelelő tudást kaphatnak diákjaink.


Természetesen, ha már van tapasztalatod, de nem vagy magabiztos a tudásodban neked is szívesen megmutatjuk, hogy mi felel meg az igazi japán sushizásnak. 


ELŐADÁSOK:
- heti 2 alkalom 1 hónapon át (rugalmas időpontok)
- elméleti és gyakorlati felkészítés sokat tapasztalt oktatóktól
- otthoni gyakorlás (természetesen az alapanyagokat, eszközöket térítés mentesen biztosítjuk)

AKI SIKERESEN ELVÉGEZTE TANFOLYAMUNKAT:
- magas referencia értékkel bíró oklevelet kap, amit neves séfek aláírásukkal tesznek hitelessé
- általában rövid időn belül már állás lehetőséget is ajánlunk különböző" japán éttermekben- sushi bárokban", rendezvényeken